INFORMÁCIÓ

06 1 612 3375

infoaterem.hu

SafeKid

Légy magabiztos!

Önvédelmi képzés gyerekeknek

A gyerek önvédelmi képzés során megtanítjuk a gyermekeket a rájuk veszélyt jelentő helyzetek felismerésére, megoldására, különösen nagy hangsúlyt fektetve az elkerülésre és megelőzésre! Edzéseinken az önvédelmi készségek és a mozgáskultúra fejlesztése mellett szerepet kap a gyerekek önbecsülésre, sportra és egészséges életre történő nevelése! Mindez szervezett, játékos formában történik, mert nagyon fontos, hogy a gyerekek jól érezzék magukat az edzéseken!

A játékok amellett hogy örömet okoznak a gyerekeknek, fejlesztik a gyerekek mozgását, segítik az új mozgásformák kialakulását, gyakorlását, fejlesztik ügyességüket, és elősegítik, hogy a pillanatnyi mozgásfejlettségük határaival számolni tudjanak. Az edzések során a változatos mozgás ügyesebbé teszi a gyerekeket. Növeli önállóságukat, kitartásukat, magabiztosságukat!A rendszeres edzés lehetőséget biztosít a gyerekek mozgástapasztalatainak bővítésére, fejleszti cselekvő- és feladatmegoldó képességüket, fejleszti testi képességeiket, az ügyesség sokféle formáját, a testi erőt, gyorsaságot és állóképességet.

Edzéseink segítik a helyzetfelismerést, a döntést (ezeknek önvédelmi szempontból igen nagy jelentőségük van!), fejlesztik az alkalmazkodás képességét is, ezzel is hozzájárulva a gyerekek személyiségének fejlődéséhez. A tudatos mozgásfejlesztés hatására a gyerekekben fontos személyiségtulajdonságok alakulnak és erősödnek meg: mint a bátorság, a fegyelmezettség, akitartás. Fontosnak tartjuk edzéseinken megtanítani a gyerekeket a rájuk veszélyt jelentő helyzetek felismerésére, elkerülésére, megoldására!

A rendszeres testedzés az egészségi állapotra és a növekedésre is jótékony hatással van, ezért arra törekszünk, hogy a mozgás és a sport szeretetét kialakítsuk a gyerekek a tudatában. Mivel a különböző korú és nemű gyerekeknek más-más problémákkal kell megküzdeniük a mindennapokban és mozgásigényük és képességeik is másak ezért az edzéseken minden korosztály külön figyelmet kap! Ezáltal a kisebb és nagyobb, fiú és lány gyerekek is jól érzik magukat az edzéseken és a fejlődésük is kellőképpen biztosított!

ÖSSZEFOGLALVA
A gyerekek az edzésen játékos formában sajátíthatják el az önvédelem alapjait. Amellett, hogy erőnlétük növekszik, koordinációs és koncentrációs képességük javul, magabiztosabbá válnak.

A gyerekek nem verekedni tanulnak meg az edzésen, hanem azt, hogy a saját világukban, hogyan kezeljenek különböző konfliktusokat, problémákat és hogy a jól ismert mondásnak is hihetünk, miszerint: "szégyen a futás, de hasznos".

További információ:
www.kravmaga.hu

Edzések:
H-Sz: 18-19

Ovis edzések indulnak!
H-Sz: 17-18

Jelentkezni, érdeklődni az info@kravmaga.hu email címen vagy a +363206691022 telefonszámon lehet.

Kövess minket facebookon!