INFORMÁCIÓ

06 1 612 3375

infoaterem.hu

Edzések

FELNŐTTEKNEK

DEFENDO

Kreszán Zoltán (S.T.A.R.), Horváth János (S.T.A.R., BLUE, RED)
H-Sz: 18-19, K-Cs: 8-9, 18-19.30

A Defendo egy puszta kezes önvédelmi rendszer, nem sport, és nem harcművészet. A gyakorlók a reális önvédelemre helyezik a hangsúlyt, súlycsoportok, szabályok és tradíciók nélkül gyakorolnak, sok olyan tényezőt is beépítve gyakorlásba, mely jelen van a küzdelem folyamán: stressz kezelés, csőlátás leküzdése, "soha nem adom fel" mentalitás, mindig több támadóval számolva, stb. Az egyik legfontosabb ismertetőjegy a taktikai és mentális felkészítés.


ESKRIMA

Nagy Tamás (2. dan, Pest megyei vezető instruktor, 6x világbajnok)
H-Sz: 18.30-tól P: 18.00-tól (részletes órabeosztás a leírásban)

A Fülöp-szigetekről származó tradicionális önvédelmi rendszert a XXI. század leghatékonyabb eszközös és pusztakezes harcművészetének tartják az egész világon. Amellett, hogy a Dél-kelet Ázsiai kommandósok kiképzési anyagában szerepel, testi képességektől függetlenül felkészíthet bárkit arra, hogy veszélyhelyzetben megvédhesse magát és szeretteit.


JU JITSU

Kovács Attila (shihan 7. dan)
K-P: 19-21

A ju jitsu a harcművészetek között olyan, mint az öttusa a sportok között. Az öttusa képviselőjének mind az öt sportághoz értenie kell. Míg a karate gyakorlói kitűnően ütnek és rúgnak, a judo és az aikido képviselői kiválóan dobnak és értenek az ízületeket feszítéséhez, csavarásához, a kobudo-sok jól bánnak a fegyverekkel, egyesek csak a földharccal foglalkoznak, más stílusok pedig megfelelők önvédelemre, a ju jitsu gyakorlójának viszont mindezekhez kiválóan kell értenie.


KETTLEBELL

Tóth László
K-Cs: 8-9, 19-20

Kettlebell tulajdonképpen egy vasgolyó, amit egy fogantyú tesz teljessé. Gömbsúlyzó használatakor (eltérően az egykezes vagy kétkezes súlyzóktól) a fogás nem a tengelyen történik, messze esik a súlyzó középpontjától, így a gyakorlat közben folyamatos koordinációt, mentális összpontosítást és nagy erőkifejtést igényel már pusztán a helyes tartás is, ami csak más izomcsoportok bevonásával érhető el. Mára számos modern, funkcionális megközelítésű edzésmódszer épül ezen eszköz hatékony használatára.


KICKBOX - ZRÍNYI MIKLÓS KICKBOX AKADÉMIA

Zrínyi Miklós (Magyar Kick-box Szövetség Alelnöke, Szakmai Igaztatója - VI. danos mesteredző) és csapata
részletes órarend a leírásban

"Dönts fejben, csináld szívből!" Felmenő rendszerű kick-box oktatás 4 éves kortól egészen felnőtt korig rugalmas órarenddel. Hobbi vagy versenysport? Nézz be hozzánk!


KICKBOX - TITÁN SE

Juhász Gábor (alelnök, Magyar Kick Box Szövetség) és csapata
részletes órarend a leírásban

Gyere és próbáld ki magad egy hobbistákból és versenyzőkből álló kick-box csapatban! Sportolj egy barátságos és lelkes klubban!


KRAV MAGA

Tóth László (magyar vezető oktató, Krav Maga Black Belt III DAN International Instructor)
H-Sz: 19-20, K-Cs: 7-8, 18-19 Szo: 10-11

A hatékonyság az egyszerűségben rejlik. Célunk, hogy tanítványaink minél rövidebb időn belül képesek legyenek magabiztosan szembenézni a mai világ veszélyeivel. Ennek érdekében a több éve folyó oktatás mellett folyamatosan keressük a további fejlődés lehetőségeit, melyek megfelelnek a mai kihívásoknak és az emberek elvárásainak.


KYOKUSHIN KARATE

Horváth János (shihan 6. dan, branch-chief, Honvéd Zrínyi SE TKKSZ vezetőedző) 
K-Cs: 18-19

A kyokushin karate sosai Masutatsu Oyama által alapított harcművészeti stílus, mely előtérbe helyezi a valós küzdelmet és a hatékonyságot. A fizikai képességekfejlesztése mellett megőrzi a hagyományos emberi értékeket és egészséges életmódra nevel. A kíokushin karate célja a test és a lélek harmóniájának elérése.


Hong lung chuan tao kick box MMA

Pataki Ferenc (8.dan WAKF, kick box 3 dan., Womaa 3 dan)
K-Cs: 19-20

Lehetőség van minden érdeklődőnek rendszerünkbe betekinteni, és edzéseinken részt venni és a versenyre is fel tudjuk készíteni mind azt a tanulót ki igazán eredményt vár el önmagától. Természetesen edzéseinken azokat is szívesen látjuk 8-éves kortól 100 éves korig akik hobbi ,vagy jó kondi,vagy kikapcsolódni szeretnének egy jó csapatba,és több mint 30 éves tapasztalattal rendelkező mester irányítása alatt.Rendszerünkbe öv vizsgázási lehetőséget is biztosítunk tanvitányaink részére,amely WOMAA világszövetség által regisztrált minden vizsgázó oklevele - diplomája.


MUAY THAI

Bata Tamás (Magyar Muaythai Szakszövetség főtitkár)
H-Sz-P: 20-21

A thaibox, eredeti nevén muaj thai (thai nyelven มวยไทย, angol átírással Muay Thai) egy Thaiföldről származó pusztakezes harcművészet. Eredetileg mindenfajta felszerelés nélkül küzdöttek, ma a sportolók nemzetközi szabályok szerint, ökölvívó kesztyűben és bizonyos védőfelszerelések használatával küzdenek.


POWERTRAINING

Manzera Éva, Manzera Tibor
előzetesen egyeztetett időpontban

Magyarországon egyedülálló Személyi Edzés.

Forradalmi alakformálás: Maradandó eredmények hétről-hétre.


RAJI UKEMI FITNESS

Gollob Szabolcs (Aikido 5. dan (Aikikai), Iaido 2. dan (FEI), Jodo 2. dan (FEJ))
K-Cs: 19-20

A RAJI UKEMI FITNESS olyan új mozgás-, illetve edzésforma, amely egyszerre hagyományőrző és modern. Az évszázados hagyományok, évezredes tapasztalatok és az évmilliós evolúció, valamint a szabad, kreatív elme és test friss megjelenési formája.


WADO-RYU JIU-JITSU KEMPO

Gálhidi István (2. dan)
Cs: 19-20.30

A TECHNIKÁT tekintve 3 alapelv használatára támaszkodik. Az állások változtatása (ten i), a test súlypontjának áthelyezése (ten tai), és a technikák használata ( ten gi). Ennek következtében a Wado-Ryu karate stílusban különös hangsúlyt fektetnek a kitérésekre és az ezzel egy időben történő ellentámadásra, megelőzésre. Stílusra jellemző a gazdaságos és hatékony technikák.

 

 

 

 

 

GYEREKEKNEK

AIKIDO

Gollob Szabolcs (Aikido 5. dan (Aikikai), Iaido 2. dan (FEI), Jodo 2. dan (FEJ))
K, Cs: 16.45-től (részletes órarend a leírásban)

Az AIKIDO, a harcművészetek egyik, az egész világon egyre inkább elterjedt formája. Jelentős technikai gazdagsága miatt, azonban gyakorlata és oktatása is egyénenként változhat. Az Aikido gyakorlása nyitott mindenki számára. Egyaránt lehetőséget nyújt kicsiknek és nagyoknak, férfiaknak és nőknek egy nagyobb testi és lelki egyensúly eléréséhez. Az aikido önmagunk mélyebb megismerésének eszköze: az ember harmonikus fejlődésének az útja.


KICKBOX

Zrínyi Miklós (Magyar Kick-box Szövetség Alelnöke, Szakmai Igaztatója - VI. danos mesteredző) és csapata
részletes órarend a leírásban

"Dönts fejben, csináld szívből!" Felmenő rendszerű kick-box oktatás 4 éves kortól egészen felnőtt korig rugalmas órarenddel. Hobbi vagy versenysport? Nézz be hozzánk!

 


SAFEKID

Kreszán Zoltán, Kelemen László, Kovács Rita
H-Sz: 17-18, 18-19

A gyerek önvédelmi képzés során megtanítjuk a gyermekeket a rájuk veszélyt jelentő helyzetek felismerésére, megoldására, különösen nagy hangsúlyt fektetve az elkerülésre és megelőzésre! Edzéseinken az önvédelmi készségek és a mozgáskultúra fejlesztése mellett szerepet kap a gyerekek önbecsülésre, sportra és egészséges életre történő nevelése! Mindez szervezett, játékos formában történik, mert nagyon fontos, hogy a gyerekek jól érezzék magukat az edzéseken!


WADO-KAI KARATE

Faragó Tibor (5. danos Wado-kai Karate mester)
H: 15-18

"Az út, hogy gyakoroljuk a harcművészetet, nem a harcon keresztül vezet. Magunkban kell keresnünk a békét és harmóniát.
Keressük azt."

H. Otsuka